מוס שוקולד ופירותסיגל בן-דוד

מוס שוקולד ופירות

מתכון לקינוח מתוק וטעים מאוד, לסגור ארוחה, או סתם להתפנק בסופו של יום.

בתאבון!

רמת קושי
קל
מנות
4 מנות

מרכיבים

  • 4 חבילות שוקולד מריר
  • 1 פחית קרם קוקוס

פירות:

  • 1 מנגו גדול או
  • 15 תותים ובננה או
  • 3 בננות ותפוז
  • 1 לימון סחוט

הוראות הכנה

  1. חותכים את השוקולד לקוביות וממסים בסיר כפול על אש קטנה.
  2. כשהשוקולד נמס מוסיפים לסיר את קרם הקוקוס ומערבבים.
  3. טוחנים במעבד מזון את הפירות שבחרתם. מוסיפים את תערובת השוקולד והקוקוס ואת מיץ הלימון.
  4. מעבירים לכלי זכוכית, מכסים ומקררים עד שהמוס מתמצק (לילה במקרר או שעה במקפיא ו-3 שעות במקרר).

הצעות גיוון

מומלץ לגרר מעל שוקולד מריר, ו/או להגיש עם פטל או פרות יער אחרים.

להכנת עוגת מוס שוקולד, הכינו קלתית מתמרים ושיבולת שועל על-פי מתכון לקלתית עוגת קרם קשיו, צפו במוס השוקולד וצננו במקרר או בפריזר. מומלץ לקשט בפירות יער טריים ו/או לגרר מעליה שוקולד מריר.

דרגו את המתכון:
9 דירוגים, 3.9 מתוך 5
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם