אגסים אפויים בשוקולד

אגסים אפויים בשוקולד

צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי

מתכון מהיר וטעים לקינוח של אגסים אפויים בשוקולד. שיהיה לכם בתאבון!

רמת קושי
קל

מרכיבים

  • 3 כוסות יין אדום
  • 34 כוס רום
  • 2 כדורי פלפל אנגלי
  • 1 מקל וניל
  • 6 אגסים חומים (אפשר להתפשר על אגסים ירוקים)
  • 3 חפיסות שוקולד מריר (כלומר 300 גרם)

הוראות הכנה

  1. מערבבים היטב בסיר את היין, הרום, הפלפל והווניל.
  2. קולפים את האגסים, מוסיפים לסיר עם התערובת ומביאים לרתיחה (אפשר להמתין מעט יותר – עד לבישול קל).
  3. מורידים מהאש ומשרים בלילה במקרר (לוודא שהאגסים ספגו את הנוזלים).
  4. למחרת מתיכים את השוקולד (בכוס שמכניסים למיקרוגל לדקה עד דקה וחצי, או בסיר כפול על הכיריים) וטובלים את האגסים בשוקולד.
דרגו את המתכון:

אולי יעניין אותך גם