אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
חטיף פצפוצי אורז
צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי
חטיף פצפוצי אורז עם טחינה וסילאן – שילוב היוצר טעם מיוחד של חלבה, בתוספת שקדים ושומשום.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- שעתיים ו-10 דקות
- מנות
- 25 חטיפים
מרכיבים
- 2 כפות שומשום
- 1⁄2 כוס טחינה
- 1⁄2 כוס סילאן
- 2 כפות שקדים קלויים וקצוצים דק (לא חובה)
- 3 כוסות פצפוצי אורז
הוראות הכנה
- קולים קלות את השומשום עד שהוא מתחיל להפיץ ריח טוב. זהירות שלא ישרף.
- מערבבים טחינה, סילאן, שומשום ושקדים קצוצים.
- מוסיפים לתערובת את פצפוצי האורז.
- משטחים בתבנית, מכסים ומכניסים למקרר לכמה שעות.
- מוציאים, חותכים לריבועים ומאחסנים בקופסת פלסטיק. נשמר היטב לפחות שבוע.
6 תגובות
תגובות מובילות
אולי יעניין אותך גם
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- שעתיים ו-10 דקות
- מטבח
- איטלקי
גלידת קוקוס
חשבתם שלהכין גלידה זה מסובך? חשבו שוב! קבלו מתכון פשוט וקל להכנה של גלידת קוקוס טעימה!
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 20 דקות
- מנות
- 20 סופגניות
- מטבח
- ישראלי
סופגניות אשל טבעוניות
קבלו גרסה טבעונית משובחת לסופגניות האשל הפופולריות. בלי שמרים ובלי התפחה, המתכון הזה ימתיק לכם את החג במהירות ובקלות. עוד המון מתכונים לחנוכה מחכים לך כאן>>
- רמת קושי
- קל
נשיקות מרנג בטעם תות
לאחרונה הקהילה הטבעונית בישראל כמרקחה בעקבות תגלית מרעישה: מרנג טבעוני, שבמשך זמן רב היה אתגר גם עבור טובי האופים הטבעונים. הרכיב המרכזי בו הוא לא אחר מאשר מים משימורים של גרגרי חומוס (או מי בישול של גרגרי חומוס, בגרסה החרוצה יותר). מסתבר שהקצפה של נוזל הבישול בתוספת סוכר יוצרת קצף יציב למדי, בדומה …