אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
במקום מחית הפיסטוק, תוכלו להשתמש בחמאת אגוזים אחרת או בטחינה, אבל זה ישפיע מאוד על הטעם שיהיה הרבה פחות "פיסטוקי".
ניתן גם לשבור פיסטוקים שלמים: שמים אותם בשקית ושוברים לחתיכות קטנות (לא אבקה!) בעזרת פטיש.
חשוב להשתמש במחית תמרים ולא בממרח תמרים שהמרקם שלו לא מתאים למתכון.
אפשר להחליף את מחית התמרים בתמרים טריים שעיבדתם במעבד מזון.
מאחסנים את כדורי הפיסטוק בקופסה אטומה במקרר.