בלינצ'ס גבינהאלונה להבבלינצ'ס גבינהאלונה להב

בלינצ'ס גבינה

צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי
מתכון מושלם של בלינצ'ס גבינה טעימים ופשוטים להכנה. קינוח שחיתות שפשוט לא תרצו להפסיק לאכול…
רמת קושי
קל
מנות
6 בלינצ'ס גדולים

מרכיבים

לבצק:

  • 2 כוסות קמח לבן
  • 12 חבילה אבקת אפייה
  • קורט מלח
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כף שמן
  • 2 וחצי כוסות מים

למלית:

  • 1 חב' גבינת סויה בטעם טבעי של "תנובה"
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 12 כוס צימוקים
  • שמן לטיגון

הוראות הכנה

הבלינצ'ס

  1. מערבבים את חומרי הבצק לפי הסדר בקערה עד לקבלת בלילה נוזלית אחידה.
  2. מחממים מחבת ומשמנים קלות.
  3. כשהמחבת חמה, לוקחים מהבלילה בעזרת מצקת ויוצקים למרכז המחבת. מסובבים את המחבת כך שנוצרת שכבה דקה מאוד של הבלילה, המכסה את כל פני המחבת.
  4. לאחר כדקה, הופכים בזהירות ומטגנים למשך מספר שניות על הצד השני. מוציאים ומצננים.
  5. חוזרים על הפעולה עד לגמר הבלילה.

המלית והמילוי

  1. מערבבים את חומרי המלית לעיסה אחידה.
  2. מניחים כף גדושה מהמלית כסנטימטר מצדו האחד של כל בלינצ'ס ומגלגלים.
  3. מצננים במקרר לכמה שעות.

הצעת הגשה

מומלץ להגיש קר.

דרגו את המתכון:
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם