אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
אם יש בלנדר ממש חזק, אפשר לוותר על קרם הקוקוס או לשים רק כמה כפות – ותקבלו נייס-קרים, שזו גלידת פירות טבעונית.
הבסיס למרקם של הסמודי בול הוא הבננות הקפואות. אפשר לשחק עם הפירות הקפואים, הסוגים והכמויות. שימו כמה שתרצו, רק הקפידו על 2 בננות קפואות לפחות. גם המרקם של המנגו מעולה, אז אפשר לבסס על בננה אחת וחופן מנגו.
אם הפירות היו מאוד בשלים לפני ההקפאה (כמו שצריך), אז אין צורך להמתיק כלל.
אפשר להחליף את קרם הקוקוס בחלב צמחי – תורידו בערך לחצי כמות ובדקו תוך כדי אם כדאי להוסיף עוד.