סמודי בול - קערת סמודי מרעננתסיוון טרםסמודי בול - קערת סמודי מרעננתסיוון טרם

סמודי בול – קערת סמודי מרעננת

סיון טרם קוקי כיףקוקי כיף
סמודי בול – קערת סמודי קלה להכנה, קרה ומרעננת, תענוג ליום חם, עם שלל תוספות טעימות!
רמת קושי
קל
זמן כולל
5 דקות

מרכיבים

  • 2 בננות קפואות
  • 1 כוס מנגו קפוא
  • 12 כוס תותים קפואים
  • 1 12 כוסות קרם קוקוס

הוראות הכנה

  1. שימו את כל הרכיבים בבלנדר, וערבלו עד למרקם חלק.
  2. העבירו ל-2 קערות וקשטו בפירות, אגוזים, גרנולה, שבבי קוקוס – כל מה שתרצו!

טיפים

  • אם יש בלנדר ממש חזק, אפשר לוותר על קרם הקוקוס או לשים רק כמה כפות – ותקבלו נייס-קרים, שזו גלידת פירות טבעונית.
  • הבסיס למרקם של הסמודי בול הוא הבננות הקפואות. אפשר לשחק עם הפירות הקפואים, הסוגים והכמויות. שימו כמה שתרצו, רק הקפידו על 2 בננות קפואות לפחות. גם המרקם של המנגו מעולה, אז אפשר לבסס על בננה אחת וחופן מנגו.
  • אם הפירות היו מאוד בשלים לפני ההקפאה (כמו שצריך), אז אין צורך להמתיק כלל.
  • אפשר להחליף את קרם הקוקוס בחלב צמחי – תורידו בערך לחצי כמות ובדקו תוך כדי אם כדאי להוסיף עוד.

קרדיט מתכון + תמונה: מתוך חוברת המתכונים של 'סיון טרם – קוקי כיף' – ארוחות בוקר טבעוניות.

דרגו את המתכון:
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם