סמודי בול - קערת סמודי מרעננתסיוון טרםסמודי בול - קערת סמודי מרעננתסיוון טרם

סמודי בול – קערת סמודי מרעננת

סמודי בול – קערת סמודי קלה להכנה, קרה ומרעננת, תענוג ליום חם, עם שלל תוספות טעימות!
רמת קושי
קל
זמן כולל
5 דקות

מרכיבים

  • 2 בננות קפואות
  • 1 כוס מנגו קפוא
  • 12 כוס תותים קפואים
  • 1 12 כוסות קרם קוקוס

הוראות הכנה

  1. שימו את כל הרכיבים בבלנדר, וערבלו עד למרקם חלק.
  2. העבירו ל-2 קערות וקשטו בפירות, אגוזים, גרנולה, שבבי קוקוס – כל מה שתרצו!

טיפים

אם יש בלנדר ממש חזק, אפשר לוותר על קרם הקוקוס או לשים רק כמה כפות – ותקבלו נייס-קרים, שזו גלידת פירות טבעונית.

הבסיס למרקם של הסמודי בול הוא הבננות הקפואות. אפשר לשחק עם הפירות הקפואים, הסוגים והכמויות. שימו כמה שתרצו, רק הקפידו על 2 בננות קפואות לפחות. גם המרקם של המנגו מעולה, אז אפשר לבסס על בננה אחת וחופן מנגו.

אם הפירות היו מאוד בשלים לפני ההקפאה (כמו שצריך), אז אין צורך להמתיק כלל.

אפשר להחליף את קרם הקוקוס בחלב צמחי – תורידו בערך לחצי כמות ובדקו תוך כדי אם כדאי להוסיף עוד.

קרדיט מתכון + תמונה: מתוך חוברת המתכונים של 'סיון טרם – קוקי כיף' – ארוחות בוקר טבעוניות.

דרגו את המתכון:
7 דירוגים, 3.3 מתוך 5
guest
2 תגובות
תגובות מובילות
תגובות חדשות תגובות קודמות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם