פודינג שיבולת שועל עם חמאת בוטנים ושוקולדסיון טרםפודינג שיבולת שועל עם חמאת בוטנים ושוקולדסיון טרם

פודינג שיבולת שועל

Overnight Oats עם חמאת בוטנים ושוקולד

מתכון של פודינג שיבולת שועל מפנק עם חמאת בוטנים ושוקולד. 10 דקות הכנה בלילה לפני – ותקומו לארוחת בוקר משביעה ומלאת חלבון – דרך מעולה להתחיל את היום!
רמת קושי
קל
זמן כולל
10 דקות
מנות
500 מ"ל

מרכיבים

  • 1 כף קפה
  • 1 כף קקאו
  • מעט מים רותחים
  • 12 כוס קוואקר (שיבולת שועל דקה)
  • 12 כוס חלב צמחי
  • 12 כוס קרם קוקוס (החלק הקשה)
  • 1 כף מייפל
  • קורט מלח
  • 1 כף צ'יה
  • 1 כף חמאת בוטנים
  • 1 חופן פצפוצי שוקולד מריר

הוראות הכנה

  1. המיסו את הקפה והקקאו בעזרת מעט מים רותחים.
  2. ערבבו את כל שאר המרכיבים היטב בעזרת מטרפה עד למרקם אחיד.
  3. טעמו ותקנו טעמים אם צריך.
  4. העבירו לצנצנת גדולה (500 מ"ל) או לשתיים קטנות, סגרו ושמרו במקרר במהלך הלילה.
  5. בבוקר קשטו בעזרת כף חמאת בוטנים וחופן פצפוצי שוקולד מריר וזה מוכן!

טיפים

ניתן להחליף את חמאת הבוטנים בכל חמאת אגוזים אחרת.

דרגו את המתכון:
8 דירוגים, 4 מתוך 5
guest
2 תגובות
תגובות מובילות
תגובות חדשות תגובות קודמות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם