ערימה של פנקייקי בננה עם אוכמניות ושוקולד לבןסיון טרם

פנקייק בננה עם אוכמניות ושוקולד לבן

מתכון קליל, מהיר וטעים לפנקייק בננה עם מרקם פלאפי מושלם! מומלץ להגיש עם מייפל, אוכמניות ושוקולד צ'יפס לבן!
רמת קושי
קל
זמן כולל
55 דקות
מנות
8 פנקייקים גדולים

מרכיבים

לפנקייק:

  • 1 כוס חלב סויה לא ממותק
  • 2 כפות שמן
  • 1 בננה בשלה
  • 2 כפות מייפל
  • 1 12 כוסות קמח כוסמין מלא
  • 1 כף אבקת אפייה
  • 12 כפית סודה לשתייה
  • 14 כפית מלח
  • 1 כפית קינמון
  • 14 כפית אגוז מוסקט טחון
  • 1 כפית תמצית וניל

תוספות (אופציונלי):

  • אוכמניות קפואות/טריות
  • שוקולד צ'יפס לבן פרווה

הוראות הכנה

  1. שימו את כל המצרכים בבלנדר וטחנו עד לקבלת מרקם אחיד. הניחו בצד לעשר דקות.
  2. חממו מעט שמן במחבת וכשהמחבת חמה שפכו פנימה בלילה לפנקייק אחד.
  3. כשנוצרות בועות למעלה – הפכו את הפנקייק לעוד כמה דקות והורידו מהמחבת.
  4. המשיכו כך ושימו לב: אם המחבת מעלה עשן או שהפנקייק נשרף או נעשה מהר מדי – סימן שצריך להנמיך את האש או להוסיף מעט שמן. צריך להוריד ולהעלות את האש מדי פעם.

טיפים

מומלץ להגיש עם אוכמניות טריות, מייפל ושבבי שוקולד צ'יפס מעל 😍

דרגו את המתכון:
15 דירוגים, 2.3 מתוך 5
guest
6 תגובות
תגובות מובילות
תגובות חדשות תגובות קודמות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם