אהבת את המתכון שלנו?
יש לנו עוד המון מתכונים מדהימים וטיפים לבישול קל, בריא והכי חשוב – טעים, חינם באתגר 22.
אורז עם פירות יבשים
צימוקים, צנוברים ושקדים
כתוספת לארוחת חג, ארוחת שישי או סתם ארוחת ערב, האורז עם הפירות היבשים ישדרג לכם את הארוחה!
- רמת קושי
- קל
מרכיבים
- שמן לטיגון
- 1 כוס אורז בסמטי
- 2 כוסות מים
- מלח לפי הטעם
- 2 כפות צנוברים
- 1⁄2 כוס שקדים קלופים
- 2 כפות צימוקים
- 1 חופן פטרוזיליה קצוצה
- 1 כפית קליפת תפוז מגוררת
הוראות הכנה
- מטגנים את האורז על אש נמוכה במשך כדקה ומוסיפים שתי כוסות מים ומלח. מכסים ומבשלים כ 20 דקות, עד שהמים נספגים והאורז מוכן.
- בינתיים קולים את הצנוברים ואת השקדים במחבת ללא שמן.
- כשהאורז מוכן, מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים. מכסים את הסיר ומשהים כרבע שעה לפני ההגשה.
0 תגובות
תגובות מובילות
אולי יעניין אותך גם
- רמת קושי
- קל
- מטבח
- הודי
סאג – תבשיל תרד בחלב קוקוס
סאג הוא תבשיל ירק נפוץ במטבח ההודי, מעין פירה על בסיס תרד (או, לעתים, עלים ירוקים אחרים). מומלץ להגיש אותו בליווי אורז או צ'פאטי (פיתה הודית).
- רמת קושי
- קל
אורז בקינמון עם אפונה ותפוחי אדמה
המאכל הזה יכול לשמש כארוחה בפני עצמה, ויכול לבוא מושלם כתוספת בערב החג או בערב שישי. הכנו לכם מתכון לאורז בקינמון וצ'ילי, עם אפונה ותפוחי אדמה.
- רמת קושי
- קל
- מנות
- 4 מנות
- מטבח
- הודי
תבשיל ירקות בקארי
תבשיל ירקות בקארי הוא מנה מופלאה ומשביעה שעומדת בזכות עצמה, ומומלצת להגשה על אורז לבן ובעיטור כוסברה טרייה.
