אורז ברוטב אננס ואניס

אורז ברוטב אננס ואניס

2

מתכון מיוחד לאורז ברוטב אננס ואניס בטעם יוצא דופן. שיהיה לכם בתאבון!

רמת קושי
קל

מרכיבים

  • 2 כוסות אורז
  • 100 גרם אננס מיובש (לא מסוכר)
  • 12 בצל
  • 150 גרם טופו
  • 5 כוכבי אניס
  • 6 כפות רוטב סויה

הוראות הכנה

  1. בשלו את האורז לפי הוראות היצרן.
  2. להכנת הרוטב, השרו את האננס ב-2 כוסות מים רותחים. לאחר כ-10 דקות סננו וסחטו את האננס. יש לשמור את מי ההשריה ולחתוך את האננס לקוביות.
  3. חתכו את הבצל ואת הטופו לקוביות.
  4. טגנו את הבצל עם כוכבי האניס עד שהבצל נעשה שקוף.
  5. הוסיפו את קוביות הטופו וטגנו למשך כ-2 דקות נוספות, עד שהן מתחילות להשחים.
  6. הוסיפו את האננס תוך כדי ערבוב, ומיד אחריו את מי ההשריה.
  7. הקטינו את האש והוסיפו רוטב סויה.
  8. כבו את האש, ערבבו קלות, וסגרו את המכסה למשך 10 דקות נוספות.
  9. ערבבו את האורז עם הרוטב, ובתאבון.

אולי יעניין אותך גם