
אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
מתכון טעים ופשוט לפסטו עם אפונה.
את האגוזים אפשר להחליף בשקדים או בצנוברים, ואת הפטרוזיליה – בכוסברה או בנענע.
במקום באפונה, אפשר להשתמש במש, שהושרה במים במשך לילה ובושל כ-15 דקות.
ניתן להגיש את הפסטו כממרח על לחם או בסנדוויץ', או כרוטב לפסטה, לניוקי או לדגן אחר.
אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22