אהבת את הסלט שלנו?
יש לנו עוד המון מתכונים מדהימים וטיפים לבישול קל, בריא והכי חשוב – טעים, חינם באתגר 22.
סלט בורגול עם בצל וסליקורניה
נטלי שוינקלשטיין
סליקורניה (Salicornia; בעברית: פרקן עשבוני) הוא צמח בר שנאסף בארץ ועבר שינויים להתאמתו לגידול מסחרי. הצמח גדל באדמות מלוחות וטעמו מלוח, המאפשר להשתמש בו כתבלין בריא יותר ממלח. הקטיף נערך באוגוסט-ספטמבר.
- רמת קושי
- קל
מרכיבים
- 1 כוס בורגול עבה
- 1⁄2 כוס סליקורניה
- 1⁄2 בצל לבן
- 1 גבעול בצל ירוק
- 1 כף שמן זית כתית מעולה
- מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות הכנה
- מבשלים את הבורגול על כוס וחצי מים רותחים. מסננים ומקררים.
- קוצצים את כל שאר המרכיבים, מערבבים עם הבורגול, מתבלים ומגישים.
0 תגובות
תגובות מובילות
אולי יעניין אותך גם
- רמת קושי
- קל
ראיטה – סלט מלפפונים ב"יוגורט"
ראיטה זהו סלט מלפפונים ביוגורט, אשר נהוג להגישו קר. שיהיה לכם בתאבון!
- רמת קושי
- קל
סלט כרוב ניצנים ושקדים
קבלו מתכון מעניין לסלט טעים מאוד, מתאים לערבי חג, ארוחות חגיגיות וציון של ימים מיוחדים. סלט כרוב ניצנים ושקדים עשיר בכל טוב.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- שעה ו-15 דקות
- מנות
- 6-8 מנות
סלט פלפלים קלויים
סלט פלפלים קלויים צבעוני וטעים במיוחד. המתיקות והחמיצות של הסלט משתלבים נהדר לצד לחם, סלטי פתיחה וממרחים שונים. מומלץ מאוד!