פשטידת בורגול ועדשים לצד סלט קצוץ וטחינה ירוקהאלונה להבחתיכה של פשטידת בורגול ועדשים על צלחת הגשה לצד סלט קצוץאלונה להבתבנית עם פשטידת בורגול ועדשים לצד סלט ירקות קצוץ וטחינה ירוקהאלונה להבחתיכה של פשטידת בורגול ועדשים לצד קערות עם טחינה וסלט קצוץאלונה להב

פשטידת בורגול ועדשים

מתכון בריא וקל להכנה של פשטידת בורגול ועדשים טעימה במיוחד!
רמת קושי
בינוני
זמן כולל
שעה ו-25 דקות
מנות
2 תבניות אינגליש קייק

מרכיבים

  • 1 כוס עדשים כתומות
  • 1 כוס בורגול דק
  • 1 כוס עגבניות מרוסקות
  • 2 בצלים
  • 6 שיני שום
  • 1 כפית וחצי רוטב סויה
  • 1 כף בזיליקום
  • 1 כפית מלח

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל150ºC.
  2. מבשלים את העדשים עם 2 כוסות מים במשך 20 דקות.
  3. מוסיפים את הבורגול, את העגבניות וכן כוס מים נוספת. מערבבים ומבשלים במשך 10 דקות נוספות.
  4. קוצצים את הבצל, כותשים את השום ומוסיפים לתערובת. מוסיפים גם את התבלינים ומערבבים.
  5. משטחים את התערובת בתבנית אפייה בינונית או ב2 תבניות אינגילש קייק, ואופים בחום בינוני של 150ºC במשך כ-40 דקות.
  6. מצננים מעט לצורך התקשות הפשטידה ומגישים חם או קר.

טיפים

מחפשים מתכון לפשטידה קצת שונה? יש לנו פה מתכון מעולה לפשטידת ברוקולי שלא תוכלו להפסיק לאכול…

דרגו את המתכון:
4 דירוגים, 3.8 מתוך 5
guest
0 תגובות
תגובות מובילות
תגובות חדשות תגובות קודמות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם