פשטידת פסטה מוקרמת

פשטידת פסטה מוקרמת

הפשטידה הזו מצוינת לארוחת ערב שבועות, אבל היא באה בול גם בכל ארוחה אחרת. קבלו מתכון פשוט להכנת פשטידת פסטה שפשוט תעופו עליה.

רמת קושי
קל

מרכיבים

  • 1 חב' פסטה שלמה
  • 13 כוס שמן
  • 1.5 כוסות קמח
  • 5 כוסות מים
  • 1.5 כוסות שמרי בירה
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 5 שיני שום קצוצות דק כתושות
  • מלח, פלפל, כמון

הוראות הכנה

  1. לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  2. לחמם תנור מראש לחום גבוה.
  3. לחמם בסיר על אש נמוכה את השמן, להוסיף את הקמח ולערבב עד למרקם חלק ללא גושים. במידת הצורך להוסיף מים ולהמשיך לערבב.
  4. להוסיף את שמרי הבירה ולערבב. לאט לאט להוסיף עוד קצת מים ולערבב שוב למרקם חלק. לא להוסיף יותר מ-4 כוסות מים.
  5. להוסיף את רוטב הסויה, השום, המלח הפלפל והכמון, ולערבב בהתמדה.
  6. לערבב את הפסטה עם חצי מכמות הרוטב, להעביר לתבנית ולשפוך ממעל את השאר הרוטב.
  7. להכניס לתנור במצב גריל למשך 30-20 דקות.
  8. ניתן להגיש חם או קר.
דרגו את המתכון:
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם