סלט סלרי, חסה ואגוזים

סלט סלרי, חסה ואגוזים

צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי

מי אמר שסלט סלרי חייב להיות משעמם? הכנו לכם מתכון לסלט סלרי עם עלים שכולל חסה טרייה, אגוזים קראנצ'יים ורוטב לסלט חסה – והוא פשוט מושלם!

רמת קושי
קל
זמן כולל
10 דקות
מנות
3 מנות
מטבח
ישראלי

מרכיבים

  • 12 חסה אמריקאית
  • 3 גבעולי סלרי, ללא עלים
  • 1-2 שיני שום
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 1 חופן אגוזי מלך קצוצים גס

הוראות הכנה

  1. שוטפים את עלי החסה, מייבשים, קורעים ידנית או חותכים גס – ומעבירים לקערה.
  2. פורסים את גבעולי הסלרי לפרוסות דקות ומוסיפים לקערה.
  3. כותשים את שיני השום ומוסיפים לקערה.
  4. מוסיפים לקערה את מיץ הלימון והשמן, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.
  5. מפזרים את האגוזים הקצוצים ומערבבים שוב.
  6. מגישים בטמפרטורת החדר, סמוך להכנה.

טיפים

לקבלת סלט סלרי מדהים ניתן להוסיף לסלט חופן חמוציות. בתאבון!

דרגו את המתכון:

אולי יעניין אותך גם