כרוב אדום ביין

כרוב אדום ביין

צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי

כרוב אדום ביין זו מנה מסקרנת שכדאי לכם להכין!
המתיקות המבושמת של הריבה והיין מוסיפים לכרוב ארומה ייחודית, אלגנטית וטעימה – שמבליטה את נפלאות הכרוב האדום והוורסטיליות שלו.

רמת קושי
קל
זמן כולל
שעה ו-55 דקות
מנות
4 מנות

מרכיבים

  • 12 ראש כרוב אדום
  • 1 בצל
  • שמן לטיגון
  • 14 כוס חומץ
  • 1.5 כוסות יין אדום
  • 1 כפית מלח
  • 12 כפית פלפל
  • 1 כף ריבה

הוראות הכנה

  1. חותכים את הכרוב לרצועות דקות. קוצצים את הבצל.
  2. מטגנים את הבצל בסיר עד להתרככותו. מוסיפים את רצועות הכרוב, ומטגנים בסיר מכוסה כעשר דקות, עד להתרככות חלקית של הכרוב.
  3. מוספים את החומץ, היין, המלח הפלפל והריבה ומערבבים.
  4. מבשלים בסיר מכוסה כשעה וחצי על אש קטנה, עד להתרככות הכרוב.
  5. משפרים תיבול, מעבירים לכלי הגשה ומגישים חם.
דרגו את המתכון:
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם