אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
אטריות אורז בג'ינג'ר ואפונת שלג
אמנון יונש
לנמנעים מגלוטן, או סתם אלו שאוהבים לגוון – הבאנו לכם מתכון לאטריות אורז בג'ינג'ר ואפונת שלג, טעים מאוד ועשיר בערכים תזונתיים.
- רמת קושי
- קל
- מטבח
- אסייתי
מרכיבים
- 225 גרם אטריות אורז או אטריות שעועית
- 3 כפות שמן
- 3 שיני שום מעוכות
- 1 כף ג'ינג'ר (זנגביל) קלוף ומגורר
- 3 גבעולים בצל ירוק קצוץ
- 1⁄2 כוס גזר מגורר גס
- 20 תרמילי אפונת שלג (אפונה סינית, ניתן להשיג קפוא או טרי)
- מלח או רוטב סויה לפי הטעם
- 1⁄2 כפית שמן שומשום
הוראות הכנה
- מכינים את האטריות לפי ההוראות שעל האריזה.
- מחממים את השמן ומטגנים את השום והג'ינג'ר עד שהם מתחילים להשחים.
- מוסיפים את הבצל הירוק, הגזר ואפונת השלג.
- מבשלים תוך כדי ערבוב קבוע במשך 2 דקות, ומתבלים במלח לפי הטעם.
- מוסיפים את האטריות והופכים מעליהן את הירקות.
- מורידים מהאש ומערבבים פנימה שמן שומשום.
0 תגובות
תגובות מובילות
אולי יעניין אותך גם
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- שעה
- מנות
- 6 מנות
- מטבח
- איטלקי
פסטה מלנזנה
מתכון פשוט להכנה של פסטה מלנזה – עם מצרכים זולים, מנה משביעה מאוד והכי חשוב – טעימה במיוחד!
- רמת קושי
- קל
ניוקי ברוטב אפונה ועגבניות
ניוקי ברוטב עגבניות זהו בוודאי מאכל אהוב על רובנו. אז למה שלא נשדרג אותו? קבלו מתכון לניוקי ברוטב עגבניות ואפונה, שיכול להוות תוספת מצוינת לכל ארוחה.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 20 דקות
- מנות
- 6 מנות
- מטבח
- איטלקי
פסטה עם אספרגוס
אביב הגיע אספרגוס בא! אין דבר יותר מרגש מללכת לסופר ולראות שמוכרים אספרגוס. הבאנו לכם מתכון מעולה ופשוט של פסטה עם אספרגוס – מנה טעימה וקרמית לשלב בה את הירק הכיפי הזה.
