לביבות עם אפונה ואבוקדורוני פורסטנברגלביבות עם אפונה ואבוקדורוני פורסטנברגלביבות עם אפונה ואבוקדורוני פורסטנברג

לביבות עם אפונה ואבוקדו

מתכון ללביבות אבוקדו ואפונה טעימות במיוחד! לא רק לחנוכה 🤤

רמת קושי
קל
זמן כולל
שעה
מנות
15 לביבות

מרכיבים

  • 600 גר' תפוחי-אדמה (2 תפוחי אדמה גדולים)
  • 1 אבוקדו
  • 1 כוס אפונה מופשרת
  • 4 שיני שום כתושות
  • 12 כוס קמח מלא
  • 12 כפית מלח
  • 14 כפית פלפל שחור
  • שמן לטיגון

הוראות הכנה

  1. קולפים את תפוחי-האדמה, חותכים לרבעים או לשמיניות, ומבשלים בסיר מים כחצי שעה, עד להתרככות.
  2. מסננים את תפוחי-האדמה ומעבירים לקערה. מוסיפים את האבוקדו ומועכים עד לקבלת תערובת חלקה.
  3. מפשירים את שיני השום. מוסיפים אותם ואת שאר החומרים לקערה ומערבבים.
  4. בידיים רטובות יוצרים מהתערובת לביבות שטוחות, ומטגנים משני הצדדים על אש בינונית עד להשחמה.
דרגו את המתכון:
5 דירוגים, 4.2 מתוך 5
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם