בוריטוס שעועית וירקות עם ממרח אבוקדו

טורטיות עם גוואקמולי

את הטורטיות הממולאות בגוואקמולי אפשר לנשנש בכל ארוחה – אם ארוחת בוקר, ארוחת צהריים, או ערב, אם כמנת פתיחה בארוחת חג או כמנת צד בארוחה חגיגית.

רמת קושי
קל
מנות
10 טורטיות ממולאות
מטבח
מקסיקני

מרכיבים

  • 1 חבילה של 10 טורטיות טריות (ניתן לקנות ברשתות השיווק ובמכולות)
  • 2 אבוקדו בינוניים בשלים
  • 1 עגבניה
  • 12 בצל
  • 1 שן שום
  • 1 פלפל צהוב
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כף כוסברה טרייה קצוצה
  • מלח לפי הטעם
  • מעט טבסקו

הוראות הכנה

  1. חוצים את האבוקדו לאורכו, שולפים את הגלעין החוצה ומחלצים את האבוקדו מהקליפה בעזרת כף.
  2. חותכים את האבוקדו לקוביות גדולות, ואת העגבניה, הבצל, השום והפלפל לקוביות קטנות.
  3. מערבבים את כל הירקות בקערה, ומתבלים בשמן זית, כוסברה, מלח וטבסקו לפי הטעם.
  4. מחממים את הטורטיות למספר שניות מכל צד על מחבת חמה (ללא שמן), ולאחר מכן מניחים על כל טורטיה כף גדושה של גוואקאמולי ומגלגלים לסיגר.
דרגו את המתכון:
14 דירוגים, 4.1 מתוך 5
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם