דפי אורז ממולאים בקישואים

דפי אורז ממולאים בקישואים

קבלו מתכון טעים ביותר של דפי אורז ממולאים בבצל וקישואים, בטעם קלאסי שאפשר פשוט להתמכר אליו. שלא תגידו שלא אמרנו 😉

רמת קושי
קל

מרכיבים

  • 1 בצל גדול
  • שמן לטיגון
  • 600 גרם קישואים
  • 12 כפית מלח
  • 14 כפית פלפל שחור
  • 12 דפי אורז (להשיג בבתי-טבע ובמכולות סיניות)

הוראות הכנה

  1. קוצצים את הבצל ומטגנים במחבת עמוקה.
  2. מגררים את הקישואים בפומפיה ומוסיפים למחבת.
  3. מוסיפים את המלח והפלפל, מערבבים, מכסים, ומבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות.
  4. מרתיחים מים בסיר.
  5. כשהמים רותחים, טובלים כל דף אורז בסיר למשך מספר שניות, ופורסים מיד על גבי מגבת.
  6. מניחים שתי כפיות ממילוי הקישואים כשלושה סנטימטרים מהקצה הימני של נייר האורז.
  7. מקפלים מלמטה ומלמעלה ומגלגלים מימין לשמאל.

הצעת הגשה

מומלץ להגיש חם ועם רוטב סויה לטבילה בצד.

דרגו את המתכון:
guest
2 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
טובה ידידיה
טובה ידידיה
3 במאי 2021 16:37

מחר אקנה עלי אורז וקישואים ממליצים לאכול עם רוטב סטאי מה זה???

רוני פורסטנברג
מנהל/ת
רוני פורסטנברג
4 במאי 2021 19:10
תגובה ל  טובה ידידיה

רוטב סטאי מתאים עם הממלואים, בתאבון! נשמח לעדכון איך יצא 🙂

אולי יעניין אותך גם