דפי אורז ממולאים בקישואים מונחים על צלחת הגשהNicky Trok - ניקי טרוקדפי אורז ממולאים בקישואים מונחים על צלחת הגשה לצד המילויNicky Trok - ניקי טרוק

דפי אורז ממולאים בקישואים

קבלו מתכון טעים ביותר של דפי אורז ממולאים בבצל וקישואים, בטעם קלאסי שאפשר פשוט להתמכר אליו. שלא תגידו שלא אמרנו 😉

רמת קושי
קל

מרכיבים

  • 1 בצל גדול
  • שמן לטיגון
  • 600 גרם קישואים
  • 12 כפית מלח
  • 14 כפית פלפל שחור
  • 12 דפי אורז (להשיג בבתי-טבע ובמכולות סיניות)

הוראות הכנה

  1. קוצצים את הבצל ומטגנים במחבת עמוקה.
  2. מגררים את הקישואים בפומפיה ומוסיפים למחבת.
  3. מוסיפים את המלח והפלפל, מערבבים, מכסים, ומבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות.
  4. מרתיחים מים בסיר.
  5. כשהמים רותחים, טובלים כל דף אורז בסיר למשך מספר שניות, ופורסים מיד על גבי מגבת.
  6. מניחים שתי כפיות ממילוי הקישואים כשלושה סנטימטרים מהקצה הימני של נייר האורז.
  7. מקפלים מלמטה ומלמעלה ומגלגלים מימין לשמאל.

הצעות

מומלץ להגיש חם ועם רוטב סויה לטבילה בצד.

לממולאים קריספיים – ניתן לאפות את הרולים בתנור כ-20 דק על 180 מעלות.

דרגו את המתכון:
25 דירוגים, 3.6 מתוך 5
guest
2 תגובות
תגובות מובילות
תגובות חדשות תגובות קודמות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם