אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
סמבוסק במילוי חומוס
נטלי שוינקלשטיין / בעלת הבלוג " טבעונות ובריאות מתכונים טבעונים"
קבלו מתכון מושלם לסמבוסק חומוס שלא תוכלו להפסיק לאכול!! שלא תגידו שלא הזהרנו אתכם 😀
- רמת קושי
- קל
מרכיבים
לבצק
- 2 כוסות קמח מלא
- 2 כפות שמן זית כתית מעולה
- 1⁄2 כפית מלח
- 1⁄3 כוס מים
מרכיבים למלית
- 1.5 כוסות גרגירי חומוס מבושלים היטב
- 2 כפות טחינה גולמית משומשום מלא
- 2 כפות שמן זית כתית מעולה
- כמון
- כורכום
- מלח
- פלפל
הוראות הכנה
הבצק
- לערבב את מרכיבי הבצק לעיסה אחידה.
- ליצור מהבצק 12 עיגולים קטנים ולרדד אותם לעובי אחיד.
המלית
- לערבב את כל מרכיבי המלית ולמעוך אותם מעט.
- למלא כל עיגול בצק בכף אחת מהמלית, לקפל, לסגור ולהדק בקצוות.
- לאפות במשך רבע שעה בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות.
- בסיום האפייה הסמבוסק צריך להיות מוזהב קלות.
2 תגובות
תגובות מובילות
אולי יעניין אותך גם
- רמת קושי
- קשה
- מטבח
- עיראקי
קובה אדומה במילוי סויה
קבלו הצצה למטבח העיראקי – מתכון למרק קובה סלק, טעים במיוחד ועשיר בטעמים.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 40 דקות
- מנות
- 18 פטריות
פטריות ממולאות בערמונים
אין מנה טובה יותר לסעודה חגיגית מאשר פטריות ממולאות בערמונים. פטריות ממולאות הן מנה ראשונה טעימה בטירוף שתרשים את כל אורחי השולחן ותשתלב נהדר בכל סעודת חג.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 25 דקות
פטריות ממולאות בטופו ובבצל
האם יש דבר טעים כמו פטריות ממולאות? בוחרים מילוי, שמים בתנור וכל סובבי השולחן נהנים.