אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
סמבוסק במילוי חומוס
נטלי שוינקלשטיין / בעלת הבלוג " טבעונות ובריאות מתכונים טבעונים"
קבלו מתכון מושלם לסמבוסק חומוס שלא תוכלו להפסיק לאכול!! שלא תגידו שלא הזהרנו אתכם 😀
- רמת קושי
- קל
מרכיבים
לבצק
- 2 כוסות קמח מלא
- 2 כפות שמן זית כתית מעולה
- 1⁄2 כפית מלח
- 1⁄3 כוס מים
מרכיבים למלית
- 1.5 כוסות גרגירי חומוס מבושלים היטב
- 2 כפות טחינה גולמית משומשום מלא
- 2 כפות שמן זית כתית מעולה
- כמון
- כורכום
- מלח
- פלפל
הוראות הכנה
הבצק
- לערבב את מרכיבי הבצק לעיסה אחידה.
- ליצור מהבצק 12 עיגולים קטנים ולרדד אותם לעובי אחיד.
המלית
- לערבב את כל מרכיבי המלית ולמעוך אותם מעט.
- למלא כל עיגול בצק בכף אחת מהמלית, לקפל, לסגור ולהדק בקצוות.
- לאפות במשך רבע שעה בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות.
- בסיום האפייה הסמבוסק צריך להיות מוזהב קלות.
2 תגובות
תגובות מובילות
אולי יעניין אותך גם
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 45 דקות
- מנות
- 16 פטריות ממולאות
פטריות ממולאות ברוטב קרם קשיו
מנה טעימה, שכל כך כיף לאכול ושתשדרג לכם את הארוחה! מתכון מהיר של פטריות ממולאות ברוטב קרם קשיו – מומלץ במיוחד להגיש בארוחת שישי או בסעודת חג.
- רמת קושי
- קל
- מנות
- 8 סאמוסות
- מטבח
- הודי
סאמוסה
הסאמוסה היא מאכל הנצרך כחטיף במטבח הדרום אסייתי, ובמיוחד במטבח ההודי, הנפאלי והפקיסטני. קבלו מתכון לגרסה שלנו לסאמוסה הודית, ונשנשו כמה שבא לכם!
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 30 דקות
גלילות חצילים בפסטו
מתכון פשוט להכנה של גלילות חצילים בפסטו. החצילים נפרסים לפרוסות, נצלים בתנור ומגולגלים עם ממרח פסטו ביתי.
