אהבת את המתכון שלנו?
יש לנו עוד המון מתכונים מדהימים וטיפים לבישול קל, בריא והכי חשוב – טעים, חינם באתגר 22.
אפשר להכין את הכרובית יום מראש, ולשמור במקרר או במקפיא.
את הבצל לא מומלץ לקרמל מראש.
מומלץ להשתמש בשמן זית, אבל יתאים כאן כל שמן בעל טעם נייטרלי יחסית (לא שמן קוקוס!)
מלח ופלפל מוסיפים לפי הטעם, ניתן לנסות כפית מלח וחצי כפית פלפל.
כדאי להשתמש במחבת נון-סטיק, אבל לא חובה.
אפשר לשמור במקרר בקופסא אטומה, עד שלושה ימים.