אהבת את המתכון שלנו?
יש לנו עוד המון מתכונים מדהימים וטיפים לבישול קל, בריא והכי חשוב – טעים, חינם באתגר 22.
תבשיל בורגול, פולי סויה וברוקולי
תבשיל בריא, עשיר בחלבון, ברזל ושלל ערכים תזונתיים נוספים. מתאים לארוחה אחרי אימון או סתם אם בא לכם להתפנק.
- רמת קושי
- קל
מרכיבים
- 1 כוס בורגול עבה
- 400 גרם ברוקולי (טרי או קפוא)
- 1 בצל גדול
- 1-2 שיני שום
- שמן לטיגון
- 3⁄4 כוס פולי סויה טריים או קפואים (ללא תרמיל)
- 1⁄2 כפית מלח
- 1⁄2 כפית פפריקה מתוקה
- 1⁄4 כפית פלפל שחור
הוראות הכנה
- משרים את הבורגול בקערה עם כוס מים רותחים.
- מבשלים את הברוקולי במים רותחים למשך 20 דקות, עד שהוא מתרכך. מסננים את הבורוקולי, וחותכים לחתיכות קטנות. אם הברוקולי קפוא – אין צורך בבישול: יש להשרותו במים רותחים למשך מספר דקות.
- בינתיים קוצצים את הבצל ופורסים את שיני השום לפרוסות דקות. מטגנים במחבת עמוקה, עד להזהבה.
- מוסיפים למחבת את הבורגול (עם המים) ומערבבים. מוסיפים את פולי הסויה ואת הברוקולי. מוסיפים עוד 3/4 כוס מים ואת התבלינים. מכסים ומבשלים כעשר דקות, עד שהבורגול מתרכך והמים נספגים. במידת הצורך מוסיפים מים ומשפרים תיבול.
- מגישים חם.
2 תגובות
תגובות מובילות
אולי יעניין אותך גם
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 55 דקות
- מנות
- 6 מנות
תבשיל תפוחי אדמה ופלפלים
תבשיל תפוחי אדמה ופלפלים, פשוט וקל להכנה.
- רמת קושי
- בינוני
- זמן כולל
- שעתיים
- מנות
- 3 מנות
פירה שעועית לבנה ובצל
דרך פשוטה וטעימה לשלב קטניות בתפריט! מתכון פשוט ואהוב במיוחד על ילדים. מומלץ להגיש לצד תבשיל ירקות.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- שעה
- מטבח
- הונגרי
גולש ירקות
מתכון לגולש ירקות לימי החורף הקרים או פשוט לימים ארוכים ומעייפים בהם רוצים אוכל חם, ממלא ומנחם.