תבשיל בורגול, פולי סויה וברוקוליאלונה להבתבשיל בורגול, פולי סויה וברוקוליאלונה להבתבשיל בורגול, פולי סויה וברוקוליאלונה להב

תבשיל בורגול, פולי סויה וברוקולי

תבשיל בריא, עשיר בחלבון, ברזל ושלל ערכים תזונתיים נוספים. מתאים לארוחה אחרי אימון או סתם אם בא לכם להתפנק.

רמת קושי
קל

מרכיבים

  • 1 כוס בורגול עבה
  • 400 גרם ברוקולי (טרי או קפוא)
  • 1 בצל גדול
  • 1-2 שיני שום
  • שמן לטיגון
  • 34 כוס פולי סויה טריים או קפואים (ללא תרמיל)
  • 12 כפית מלח
  • 12 כפית פפריקה מתוקה
  • 14 כפית פלפל שחור

הוראות הכנה

  1. משרים את הבורגול בקערה עם כוס מים רותחים.
  2. מבשלים את הברוקולי במים רותחים למשך 20 דקות, עד שהוא מתרכך. מסננים את הבורוקולי, וחותכים לחתיכות קטנות. אם הברוקולי קפוא – אין צורך בבישול: יש להשרותו במים רותחים למשך מספר דקות.
  3. בינתיים קוצצים את הבצל ופורסים את שיני השום לפרוסות דקות. מטגנים במחבת עמוקה, עד להזהבה.
  4. מוסיפים למחבת את הבורגול (עם המים) ומערבבים. מוסיפים את פולי הסויה ואת הברוקולי. מוסיפים עוד 3/4 כוס מים ואת התבלינים. מכסים ומבשלים כעשר דקות, עד שהבורגול מתרכך והמים נספגים. במידת הצורך מוסיפים מים ומשפרים תיבול.
  5. מגישים חם.
דרגו את המתכון:
19 דירוגים, 4.1 מתוך 5
guest
2 תגובות
תגובות מובילות
תגובות חדשות תגובות קודמות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם