אהבת את המתכון?
יש לנו עוד המון מתכונים מדהימים וטיפים לבישול קל, בריא והכי חשוב – טעים, חינם באתגר 22.
ריבת דלעת
ריבת דלעת היא דרך טעימה, מתוקה ופשוטה לשלב את הדלעת במאכלי היום-יום שלנו.
ניתן להשתמש בריבת הדלעת במתכונים מתוקים כמו רוגעלך דלעת, או במתכונים מלוחים כמו גולש סייטן על מצע פירה חצילים.
ניתן להשתמש בריבת הדלעת במתכונים מתוקים כמו רוגעלך דלעת, או במתכונים מלוחים כמו גולש סייטן על מצע פירה חצילים.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- שעה ו-20 דקות
- מנות
- 567 גרם
- מטבח
- אמריקאי
מרכיבים
- 1.3 ק"ג דלעת עם קליפה
- 2⁄3 כוס סוכר חום
- קינמון
-
1⁄2 לימון סחוט
הוראות הכנה
- קולפים את קליפת הדלעת.
- חותכים את הדלעת לקוביות בינוניות. מבשלים אותן בסיר עם מים רותחים עד שהדלעת רכה, בערך כ-45 דקות.
- מסננים את המים וטוחנים את הדלעת במעבד מזון עד למרקם חלק.
- מוסיפים את הסוכר והקינמון ומערבבים שוב.
- מבשלים את תערובת הדלעת על אש נמוכה בערך כחצי שעה, על מנת לאדות חלק מהמים. מערבבים מדי פעם, על מנת שהריבה לא תישרף.
- מוסיפים את הלימון, טועמים ומתקנים תיבול.
0 תגובות
תגובות מובילות
אולי יעניין אותך גם
- רמת קושי
- בינוני
ספינג' מרוקאי עם תפוחי-עץ
אז נכון שספינג' כבר במקור זה טבעוני, ובכלל לא צריך לטבען אותו, אבל לספינג' הזה, לא תוכלו להגיד לא. קבלו מתכון לספינג' טבעוני עם תפוחי עץ, טעים מאוד, ובינינו? כבר לא צריך לחכות לחנוכה בשביל להכין אותם. תהנו!
- רמת קושי
- קל
- מטבח
- יהודי
ריבת אתרוגים
מתכון פשוט ומתוק לריבת אתרוגים כי אין כמו טעם של ריבה תוצרת בית. תוכלו להכין אותה עם כמה אתרוגים שתחליטו, בעזרת הטיפ הראשון שמתחת למתכון.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 5 דקות
ממרח שמרי בירה
מתכון לממרח שמרי בירה. שמרי בירה הם בעלי טעם ייחודי וטעים מאוד, והם משמשים במגוון מתכונים טבעוניים.