ריבת דלעתליאור רובין

ריבת דלעת

ריבת דלעת היא דרך טעימה, מתוקה ופשוטה לשלב את הדלעת במאכלי היום-יום שלנו.
ניתן להשתמש בריבת הדלעת במתכונים מתוקים כמו רוגעלך דלעת, או במתכונים מלוחים כמו גולש סייטן על מצע פירה חצילים.
רמת קושי
קל
זמן כולל
שעה ו-20 דקות
מנות
567 גרם
מטבח
אמריקאי

מרכיבים

  • 1.3 ק"ג דלעת עם קליפה
  • 23 כוס סוכר חום
  • קינמון
  • 12 לימון סחוט

הוראות הכנה

  1. קולפים את קליפת הדלעת.
  2. חותכים את הדלעת לקוביות בינוניות. מבשלים אותן בסיר עם מים רותחים עד שהדלעת רכה, בערך כ-45 דקות.
  3. מסננים את המים וטוחנים את הדלעת במעבד מזון עד למרקם חלק.
  4. מוסיפים את הסוכר והקינמון ומערבבים שוב.
  5. מבשלים את תערובת הדלעת על אש נמוכה בערך כחצי שעה, על מנת לאדות חלק מהמים. מערבבים מדי פעם, על מנת שהריבה לא תישרף.
  6. מוסיפים את הלימון, טועמים ומתקנים תיבול.
דרגו את המתכון:

אולי יעניין אותך גם