אהבת את המתכון?
יש לנו עוד המון מתכונים מדהימים וטיפים לבישול קל, בריא והכי חשוב – טעים, חינם באתגר 22.
ריבת דלעת
ריבת דלעת היא דרך טעימה, מתוקה ופשוטה לשלב את הדלעת במאכלי היום-יום שלנו.
ניתן להשתמש בריבת הדלעת במתכונים מתוקים כמו רוגעלך דלעת, או במתכונים מלוחים כמו גולש סייטן על מצע פירה חצילים.
ניתן להשתמש בריבת הדלעת במתכונים מתוקים כמו רוגעלך דלעת, או במתכונים מלוחים כמו גולש סייטן על מצע פירה חצילים.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- שעה ו-20 דקות
- מנות
- 567 גרם
- מטבח
- אמריקאי
מרכיבים
- 1.3 ק"ג דלעת עם קליפה
- 2⁄3 כוס סוכר חום
- קינמון
-
1⁄2 לימון סחוט
הוראות הכנה
- קולפים את קליפת הדלעת.
- חותכים את הדלעת לקוביות בינוניות. מבשלים אותן בסיר עם מים רותחים עד שהדלעת רכה, בערך כ-45 דקות.
- מסננים את המים וטוחנים את הדלעת במעבד מזון עד למרקם חלק.
- מוסיפים את הסוכר והקינמון ומערבבים שוב.
- מבשלים את תערובת הדלעת על אש נמוכה בערך כחצי שעה, על מנת לאדות חלק מהמים. מערבבים מדי פעם, על מנת שהריבה לא תישרף.
- מוסיפים את הלימון, טועמים ומתקנים תיבול.
0 תגובות
אולי יעניין אותך גם
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 15 דקות
- מטבח
- איטלקי
פסטו
פסטו טעים ממש כמו שמכינים באיטליה. ב-15 דקות, תכינו פסטו שאחרי שתטעמו אותו – רק תרצו להכין אותו שוב ושוב.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 15 דקות
סלט ירוק עם רימונים
מתכון מושלם לסלט ירוק עם רימונים, מרענן וטעים! הסלט קל להכנה עם טעמים נהדרים שמשתלבים ביחד למנה חגיגית שמתאימה לראש השנה או לכל סעודה אחרת שרוצים להפוך למיוחדת יותר.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 35 דקות
מחית ארטישוק ירושלמי
הארטישוק הירושלמי הוא בעצם שורש דמוי ג'ינגר, עשיר בברזל, שאין לו קשר לארטישוק או לירושלים, אלא הוא פקעת של חמנית.