אהבת את המתכון?
יש לנו עוד המון מתכונים מדהימים וטיפים לבישול קל, בריא והכי חשוב – טעים, חינם באתגר 22.
ריבת דלעת
ריבת דלעת היא דרך טעימה, מתוקה ופשוטה לשלב את הדלעת במאכלי היום-יום שלנו.
ניתן להשתמש בריבת הדלעת במתכונים מתוקים כמו רוגעלך דלעת, או במתכונים מלוחים כמו גולש סייטן על מצע פירה חצילים.
ניתן להשתמש בריבת הדלעת במתכונים מתוקים כמו רוגעלך דלעת, או במתכונים מלוחים כמו גולש סייטן על מצע פירה חצילים.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- שעה ו-20 דקות
- מנות
- 567 גרם
- מטבח
- אמריקאי
מרכיבים
- 1.3 ק"ג דלעת עם קליפה
- 2⁄3 כוס סוכר חום
- קינמון
-
1⁄2 לימון סחוט
הוראות הכנה
- קולפים את קליפת הדלעת.
- חותכים את הדלעת לקוביות בינוניות. מבשלים אותן בסיר עם מים רותחים עד שהדלעת רכה, בערך כ-45 דקות.
- מסננים את המים וטוחנים את הדלעת במעבד מזון עד למרקם חלק.
- מוסיפים את הסוכר והקינמון ומערבבים שוב.
- מבשלים את תערובת הדלעת על אש נמוכה בערך כחצי שעה, על מנת לאדות חלק מהמים. מערבבים מדי פעם, על מנת שהריבה לא תישרף.
- מוסיפים את הלימון, טועמים ומתקנים תיבול.
0 תגובות
תגובות מובילות
אולי יעניין אותך גם
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 15 דקות
- מנות
- 4-6 מנות
ממרח אגוזים
ממרח אגוזים מאגוזי מלך – לא רק לפסח! הממרח החגיגי הזה ישמח להשתלב בכריך הבא שלכם.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 20 דקות
- מנות
- 4 בלינצ'ס בינוניים
בלינצ'ס לפסח
מתכון לבלינצ'ס לפסח שאפשר למלא במגוון של מילויים.
- רמת קושי
- קל
חרוסת עם אגוזים, תפוחי עץ וקינמון
מתכון טעים לחרוסת טבעונית שלא תוכלו להפסיק לאכול! לחצו למתכון לחרוסת פשוטה יותר, מבלי להתפשר על הטעם!
