רוטב בשמלליאור רובין

רוטב בשמל

צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי
רוטב בשמל עשיר וקטיפתי, מתאים לרביולי, לפסטה וללזניה.
רמת קושי
קל
זמן כולל
5 דקות
מנות
200 גרם
מטבח
צרפת

מרכיבים

  • 2 כפות קמח
  • מעט שמן
  • 34 כוס חלב שקדים
  • מלח ופלפל
  • אגוז מוסקט

הוראות הכנה

  1. מטגנים את הקמח עם מעט שמן על אש נמוכה, עד שהתערובת נהיית חומה ונוזלית (בערך 4 דקות).
  2. מוסיפים לאט לאט את חלב השקדים ומערבבים כל פעם עד שהתערובת נהיית אחידה. מומלץ להשתמש במטרפה כדי למנוע גושים. בסוף צריך להיות רוטב חלק ולבן.
  3. מתבלים עם מלח, פלפל ואגוז מוסקט.
דרגו את המתכון:

אולי יעניין אותך גם