ממרח טופו ואגוזיםליאור רוביןממרח טופו ואגוזיםליאור רובין

ממרח טופו ואגוזים

11
צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי
מתכון טעים, פשוט ומתוק של ממרח טופו ואגוזים. אם רוצים להתאים את הממרח לילדים, אפשר להחליף את היין בתירוש ולהוריד קצת מהסילאן בהתאם לכמות המתיקות שאוהבים.
רמת קושי
קל
זמן כולל
15 דקות
מנות
16 פרוסות לחם

מרכיבים

  • שמן לטיגון
  • 1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
  • 50 גרם אגוזי מלך
  • 150 גרם טופו
  • 50 מ"ל יין אדום ממותק
  • 1 כף סילאן
  • מעט מלח
  • מעט אגוז מוסקט

הוראות הכנה

  1. מטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף, בערך 10 דקות.
  2. שמים את הבצל ואגוזי המלך במעבד מזון וטוחנים עד למרקם חלק.
  3. חותכים את הטופו לחתיכות ומכניסים לתוך המעבד מזון. מוסיפים את היין, הסילאן והתבלינים. טוחנים עד מרקם חלק.
  4. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.

אולי יעניין אותך גם