מרק עדשים

מרק עדשים

מתכון פשוט וקל להכנה שמתאים לאנשים שרוצים לשלב קטניות בתפריט היומי שלהם.

רמת קושי
קל
זמן כולל
30 דקות
מנות
8 מנות
מטבח
ישראלי

מרכיבים

  • 500 גרם עדשים כתומות
  • 1 קופסה קטנה רסק עגבניות
  • 12 כוס רוטב צ'ילי מתוק
  • 1 כף סוכר
  • מלח ופלפל
  • עלי בזילקום לקישוט

הוראות הכנה

  1. מבשלים את העדשים ב-2 ליטר מים רותחים למשך כחצי שעה, עד שהן מתרככות.
  2. מוסיפים רסק עגבניות, רוטב צ'ילי מתוק ותבלינים.
  3. מערבבים ומגישים עם עלי בזילקום טריים מלמעלה.

טיפים

ניתן לקשט עם גם נענע או כוסברה.

דרגו את המתכון:
20 דירוגים, 3.6 מתוך 5
guest
5 תגובות
תגובות מובילות
תגובות חדשות תגובות קודמות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם