מרק מיסו

מרק מיסו

צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי

ידעתם שניתן להכין מרק מיסו מהיר בחמש דקות בלבד? כתבנו לכם מתכון למרק מיסו טבעוני שלא דורש שום בישול מסובך, ואפילו לא סיר או כיריים!

רמת קושי
קל
זמן כולל
5 דקות
מנות
2 מנות
מטבח
יפני

מרכיבים

  • 1 כף מיסו
  • 1.5 כוסות מים רותחים
  • 1 כף אצות וואקמה מיובשות
  • 1 חופן נבטים סיניים
  • 50 גרם טופו
  • 1 פטרייה (מכל סוג שהוא)

הוראות הכנה

  1. מערבבים בשתי קערות מרק אישיות את המים הרותחים עם המיסו, עד לקבלת תערובת חלקה.
  2. מוסיפים את האצות ואת הנבטים לקערות.
  3. חותכים את הטופו לקוביות ופורסים את הפטרייה לפרוסות דקות, ומוסיפים לתוך המנה.

טיפים והצעות גיוון

ניתן להחליף את הטופו בחופן שעועית אזוקי מבושלת.

במקום אצות, אפשר להשתמש בבצל ירוק.

את הנבטים הסיניים ניתן להמיר בנבטי עדשים או מש.

אפשר להוסיף למרק גם חופן אטריות אורז, שהושרו במים רותחים בנפרד.

מתחשק לכם לנסות עוד סוג של מרק מיסו? נסו מתכון טבעוני מצולם בשלבים בבלוג הבישול הטבעוני המודולרי.

בתאבון!

דרגו את המתכון:

אולי יעניין אותך גם