מרק פטריות עם קרוטוניםאלונה להבמרק פטריות עם קרוטוניםאלונה להב

מרק פטריות

אין כמו מרק פטריות מוקרם ביום חורפי קריר!
מרק הפטריות הזה יענג את בלוטות הטעם שלכם ויעטוף אתכם בחמימות נעימה.

רמת קושי
קל
זמן כולל
שעה ו-5 דקות
מנות
4 מנות

מרכיבים

  • 1 בצל בינוני
  • 2 כפות שמן קנולה
  • 1 סלסלת פטריות
  • 2 כפות אבקת מרק "בטעם עוף" (פרווה)
  • 12 כפית מלח
  • 5 כוסות מים
  • 3 כפות קמח
  • 2 שיני שום כתושות
  • פלפל שחור
  • 12 כוס יין לבן יבש או חצי יבש
  • 12 קופסא שמנת סויה לא ממותקת (125 מ"ל) – או כל סוג של שמנת צמחית מלוחה

הוראות הכנה

  1. חותכים את הבצל ומטגנים בשמן עד להזהבה.
  2. פורסים את הפטריות ומוסיפים אותן לסיר.
  3. מוסיפים את אבקת המרק, המלח, המים, הקמח, השום והפלפל ומביאים לרתיחה. יש לערבב את המרק מדי בפעם במהלך הבישול.
  4. מנמיכים את האש וממשיכים בבישול כחצי שעה נוספת.
  5. מוסיפים את היין ואת השמנת.
  6. מבשלים במשך 10 דקות נוספות ומגישים חם.
דרגו את המתכון:
86 דירוגים, 3.8 מתוך 5
guest
10 תגובות
תגובות מובילות
תגובות חדשות תגובות קודמות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם