מרק פטריות

מרק פטריות

אין כמו מרק פטריות מוקרם ביום חורפי קריר!
מרק הפטריות הזה יענג את בלוטות הטעם שלכם ויעטוף אתכם בחמימות נעימה.

רמת קושי
קל
זמן כולל
שעה ו-5 דקות
מנות
4 מנות

מרכיבים

  • 1 בצל בינוני
  • 2 כפות שמן קנולה
  • 1 סלסלת פטריות
  • 3 כפות אבקת מרק "בטעם עוף" (פרווה)
  • 5 כוסות מים
  • 3 כפות קמח
  • 2 שיני שום כתושות
  • פלפל שחור
  • 12 כוס יין לבן יבש או חצי יבש
  • 12 קופסא שמנת סויה לא ממותקת (125 מ"ל) – או כל סוג של שמנת צמחית מלוחה

הוראות הכנה

  1. חותכים את הבצל ומטגנים בשמן עד להזהבה.
  2. פורסים את הפטריות ומוסיפים אותן לסיר.
  3. מוסיפים את אבקת המרק, המים, הקמח, השום והפלפל ומביאים לרתיחה. יש לערבב את המרק מדי בפעם במהלך הבישול.
  4. מנמיכים את האש וממשיכים בבישול כחצי שעה נוספת.
  5. מוסיפים את היין ואת השמנת.
  6. מבשלים במשך 10 דקות נוספות ומגישים חם.
דרגו את המתכון:

אולי יעניין אותך גם