מרק גספאצ'וראובן אילת

מרק אבטיח קר

צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי

מתכון למרק אבטיח קר ומרענן, מושלם לימי הקיץ החמים ולאירוח של אנשים.

רמת קושי
קל

מרכיבים

  • 12 אבטיח בינוני
  • 1 כוס נענע קצוצה
  • 1 כף שורש ג'ינג'ר (זנגוויל) טרי מגורר
  • 12 כוס יין לבן יבש

הוראות הכנה

  1. מרסקים את תוכן האבטיח במעבד מזון למשך מספר שניות בלבד – מפסיקים לטחון לפני שמתקבלת תערובת חלקה.
  2. מעבירים לקערה ומוסיפים את הנענע, הג'ינג'ר והיין.
  3. מערבבים ומצננים היטב במקרר.
דרגו את המתכון:

אולי יעניין אותך גם