אהבת את הסלט שלנו?
יש לנו עוד המון מתכונים מדהימים וטיפים לבישול קל, בריא והכי חשוב – טעים, חינם באתגר 22.
כרוב אדום ביין
כרוב אדום ביין זו מנה מסקרנת שכדאי לכם להכין!
המתיקות המבושמת של הריבה והיין מוסיפים לכרוב ארומה ייחודית, אלגנטית וטעימה – שמבליטה את נפלאות הכרוב האדום והוורסטיליות שלו.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- שעה ו-55 דקות
- מנות
- 4 מנות
מרכיבים
- 1⁄2 ראש כרוב אדום
- 1 בצל
- שמן לטיגון
- 1⁄4 כוס חומץ
- 1.5 כוסות יין אדום
- 1 כפית מלח
- 1⁄2 כפית פלפל
- 1 כף ריבה
הוראות הכנה
- חותכים את הכרוב לרצועות דקות. קוצצים את הבצל.
- מטגנים את הבצל בסיר עד להתרככותו. מוסיפים את רצועות הכרוב, ומטגנים בסיר מכוסה כעשר דקות, עד להתרככות חלקית של הכרוב.
- מוספים את החומץ, היין, המלח הפלפל והריבה ומערבבים.
- מבשלים בסיר מכוסה כשעה וחצי על אש קטנה, עד להתרככות הכרוב.
- משפרים תיבול, מעבירים לכלי הגשה ומגישים חם.
0 תגובות
תגובות מובילות
אולי יעניין אותך גם
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 15 דקות
סלט כרוב לבן עם שומשום
סלט כרוב לבן פשוט, טעים ובריא. הידעתם? כרוב הוא מקור מצוין לסידן. מידע נוסף על מקורות סידן מהצומח.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- שעה ו-30 דקות
- מנות
- 5 מנות
כרוב ממולא
מתכון פשוט לכרוב ממולא באורז ועדשים שחורות ברוטב אדום, טעים מאוד ועשיר בחלבון!
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 5 דקות
- מנות
- 4 מנות
- מטבח
- ישראלי
סלט כרוב עם שמיר
קבלו מתכון פשוט מאוד לסלט כרוב עם שמיר, טעים ביותר ומרענן כל ארוחה!