סלט קינואה ורימוניםאלונה להבסלט קינואה ורימוניםאלונה להבסלט קינואה ורימוניםאלונה להבסלט קינואה ורימוניםאלונה להב

סלט קינואה ורימונים

אין פרי שמסמל את ראש השנה בישראל יותר מאשר הרימון. הבאנו לכם מתכון לסלט קינואה ורימונים שיתחיל לכם את השנה בצורה מתוקה ביותר.
רמת קושי
קל
זמן כולל
15 דקות
מנות
4-6 מנות

מרכיבים

  • 1 רימון
  • 12 כוס קינואה מבושלת
  • 12 בצל סגול פרוס דק
  • 2 כפות כוסברה
  • 2 כפות נענע
  • 2 כפות שמן זית
  • 12 לימון
  • 12 כפית מלח

הוראות הכנה

  1. חותכים את הרימון ל-2.
  2. לוקחים את אחד החצאים כשהגרעינים כלפי מעלה ולוחצים על החלק התחתון תוך כדי שמותחים את היקף הרימון.
  3. לוקחים קערה עם מים שרחבה יותר מהרימון ודופקים על גב הרימון כך שהגרעינים יצאו לתוך קערת המים (לא לפחד לדפוק חזק).
  4. חוזרים על הפעולה עם החצי השני של הרימון.
  5. מערבבים את שאר רכיבי הסלט, טועמים ומתקנים תיבול.

הערה

כמות הלימון יכולה להשתנות בהתאם למתיקות של הרימון אז מומלץ לטעום את הרימון ולשים את הלימון בהדרגה.

דרגו את המתכון:
22 דירוגים, 4 מתוך 5
guest
4 תגובות
תגובות מובילות
תגובות חדשות תגובות קודמות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם