סלט עלי בייבי, אלפלפה, סלרי ואפרסמון

סלט עלי בייבי, אלפלפה, סלרי ואפרסמון

צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי

מתכון לסלט טעים, קיצי ומרענן עם עלי בייבי, נבטים ועוד. מתאים לקיץ, לרענון של ארוחות כבדות ומתי שנוח. 🙂

רמת קושי
קל

מרכיבים

  • 2 כוסות עלי בייבי
  • 1 כוס נבטי אלפלפה
  • 2 גבעולי סלרי
  • 1 אפרסמון
  • 12 לימון סחוט
  • 1 כף שמן זית
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

  1. חותכים את עלי הבייבי והנבטים באופן גס ומעבירים לקערה.
  2. קוצצים את עלי הסלרי דק, חותכים את האפרסמון לקוביות ומוסיפים לקערה.
  3. מוסיפים את מיץ הלימון, השמן, המלח והפלפל ומערבבים.
דרגו את המתכון:
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם