סלט כרוב ניצנים ושקדים

סלט כרוב ניצנים ושקדים

צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי

קבלו מתכון מעניין לסלט טעים מאוד, מתאים לערבי חג, ארוחות חגיגיות וציון של ימים מיוחדים. סלט כרוב ניצנים ושקדים עשיר בכל טוב.

רמת קושי
קל

מרכיבים

  • מלח
  • 800 גרם כרוב ניצנים קפוא
  • 150 גרם שקדים
  • שמן לטיגון
  • 14 כוס מיץ לימון
  • 14 כוס שמן זית
  • 6 כפיות שום כתוש
  • סוכר

הוראות הכנה

  1. מרתיחים מים, מוסיפים מעט מלח, מבשלים את כרוב הניצנים במשך 3 דקות, מסננים ומצננים.
  2. חולטים את השקדים: יוצקים עליהם מים רותחים ולאחר שהמים מתקררים מקלפים את השקדים מקליפתם.
  3. מחממים שמן במחבבת ומטגנים את השקדים עד שיזהיבו. מורידים מהאש ומערבבים עם כרוב הניצנים.
  4. מערבבים בקערית את מיץ הלימון, השמן, השום ומעט הסוכר והמלח. יוצקים את הרוטב על תערובת כרוב הניצנים והשקדים.
דרגו את המתכון:
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם

רמת קושי
קל
זמן כולל
20 דקות
מנות
8 מנות