אהבת את הסלט שלנו?
יש לנו עוד המון מתכונים מדהימים וטיפים לבישול קל, בריא והכי חשוב – טעים, חינם באתגר 22.
סלט כרוב ניצנים ושקדים
צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי
קבלו מתכון מעניין לסלט טעים מאוד, מתאים לערבי חג, ארוחות חגיגיות וציון של ימים מיוחדים. סלט כרוב ניצנים ושקדים עשיר בכל טוב.
- רמת קושי
- קל
מרכיבים
- מעט מלח
- 800 גרם כרוב ניצנים קפוא
- 150 גרם שקדים
- שמן לטיגון
- 1⁄4 כוס מיץ לימון
- 1⁄4 כוס שמן זית
- 6 כפיות שום כתוש
- 1⁄4 כפית סוכר
- 1 כפית מלח
הוראות הכנה
- מרתיחים מים, מוסיפים מעט מלח, מבשלים את כרוב הניצנים במשך 3 דקות, מסננים ומצננים.
- חולטים את השקדים: יוצקים עליהם מים רותחים ולאחר שהמים מתקררים מקלפים את השקדים מקליפתם.
- מחממים שמן במחבת ומטגנים את השקדים עד שיזהיבו. מורידים מהאש ומערבבים עם כרוב הניצנים.
- מערבבים בקערית את מיץ הלימון, השמן, השום ומעט הסוכר והמלח. יוצקים את הרוטב על תערובת כרוב הניצנים והשקדים.
0 תגובות
אולי יעניין אותך גם
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 15 דקות
- מנות
- 4 מנות
סלט בורגול ואגוזי מלך
סלט בורגול ואגוזי מלך עשיר בטעמים ובצבעים. את הסלט המיוחד הזה אפשר לאכול כמנה עיקרית או כתוספת מרשימה לצד הארוחה. הידעתם? אגוזי מלך הם מקור לאומגה 3.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 55 דקות
- מנות
- 4 מנות
- מטבח
- גרמני
סלט תפוחי אדמה
מי לא אוהב תפוחי אדמה? מתכון מדהים של סלט תפוחי אדמה משביע וקל להכנה שישדרג לכם כל ארוחה!
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 25 דקות
- מנות
- 4 סלטים
- מטבח
- אסייתי
סלט טמפה מוקפץ עם עדשים מונבטות ואספרגוס
ניסיתם פעם להכין סלט טמפה? ומה לגבי סלט טמפה מוקפץ עם עדשים מונבטות ואספרגוס? המתכון הזה אידיאלי לכל מי שרוצה להתנסות בטמפה ולהכין מנה משביעה ושופעת טעמים, מרקמים ורטבים.