אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
פאי תרד
תרד ובצק – זה שילוב מושלם 😍 קבלו מתכון לפאי תרד טעים.
- רמת קושי
- קל
מרכיבים
לבצק
- 1 כוס קמח מלא
- 1 כוס קמח לבן
- 1 כוס נבטי חיטה
- 150 גרם מרגרינה
- קורט מלח
- 2⁄3 כוס מים
למלית
- 4 בצלים
- 50 גרם מרגרינה
- 500 גרם תרד קפוא
- 2 כפות קמח סויה או חומוס
- 1.5 כוסות חלב סויה
- מלח
- פלפל
הוראות הכנה
- מערבבים את חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד. מכסים בניילון ומשהים חצי שעה במקרר.
- בינתיים קוצצים את הבצל דק ומטגנים במרגרינה עד שהבצל נעשה שקוף.
- מפשירים את התרד בסיר או במיקרוגל ומוסיפים את התרד לבצל המטוגן במחבת.
- מוסיפים את הקמח ומערבבים, מוסיפים את חלב הסויה ומתבלים לפי הטעם ומערבבים.
- משמנים תבנית אפייה עגולה ומרפדים את התבנית בבצק, כולל דפנות התבנית.
- דוקרים מעט את הבצק במזלג, למניעת היווצרות בועות, ואופים בחום בינוני כחמש-שמונה דקות בתנור שחומם קודם לכן.
- שופכים את תערובת התרד על הבצק האפוי.
- אופים כחצי שעה.
3 תגובות
תגובות מובילות
אולי יעניין אותך גם
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- שעה ו-20 דקות
פשטידת מנגולד ותפוחי אדמה
אם לשבועות, לארוחת שישי, או סתם בשביל לפרגן למישהו שאתם אוהבים – פשטידת מנגולד ותפוחי אדמה טעימה ביותר!
- רמת קושי
- בינוני
- זמן כולל
- 55 דקות
- מטבח
- איטלקי
לזניה תרד ושבבי סויה
מתכון ללזניה שאמנם לוקחת מעט זמן אך תמיד שווה את ההשקעה.
- רמת קושי
- בינוני
- זמן כולל
- שעה ו-20 דקות
- מנות
- תבנית בינונית
- מטבח
- איטלקי
לזניית תרד
מתכון ללזניית תרד "חלבית" שתרשים גם את אוכלי החלב המושבעים.