פאי תרד

צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי

תרד ובצק – זה שילוב מושלם 😍 קבלו מתכון לפאי תרד טעים ומאוד בריא.

רמת קושי
קל

מרכיבים

לבצק

  • 1 כוס קמח מלא
  • 1 כוס קמח לבן
  • 1 כוס נבטי חיטה
  • 150 גרם מרגרינה
  • קורט מלח
  • 23 כוס מים

למלית

  • 4 בצלים
  • 50 גרם מרגרינה
  • 500 גרם תרד קפוא
  • 2 כפות קמח סויה או חומוס
  • 1.5 כוסות חלב סויה
  • מלח
  • פלפל

הוראות הכנה

  1. מערבבים את חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד. מכסים בניילון ומשהים חצי שעה במקרר.
  2. בינתיים קוצצים את הבצל דק ומטגנים במרגרינה עד שהבצל נעשה שקוף.
  3. מפשירים את התרד בסיר או במיקרוגל ומוסיפים את התרד לבצל המטוגן במחבת.
  4. מוסיפים את הקמח ומערבבים, מוסיפים את חלב הסויה ומתבלים לפי הטעם ומערבבים.
  5. משמנים תבנית אפייה עגולה ומרפדים את התבנית בבצק, כולל דפנות התבנית.
  6. דוקרים מעט את הבצק במזלג, למניעת היווצרות בועות, ואופים בחום בינוני כחמש-שמונה דקות בתנור שחומם קודם לכן.
  7. שופכים את תערובת התרד על הבצק האפוי.
  8. אופים כחצי שעה.
דרגו את המתכון:

אולי יעניין אותך גם