אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
פשטידת פסטה מוקרמת
רתם בירן / פורום צמחונות וטבעונות בנענע
הפשטידה הזו מצוינת לארוחת ערב שבועות, אבל היא באה בול גם בכל ארוחה אחרת. קבלו מתכון פשוט להכנת פשטידת פסטה שפשוט תעופו עליה.
- רמת קושי
- קל
מרכיבים
- 1 חב' פסטה שלמה
- 1⁄3 כוס שמן
- 1.5 כוסות קמח
- 5 כוסות מים
- 1.5 כוסות שמרי בירה
- 3 כפות רוטב סויה
- 5 שיני שום קצוצות דק כתושות
- מלח, פלפל, כמון
הוראות הכנה
- לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן.
- לחמם תנור מראש לחום גבוה.
- לחמם בסיר על אש נמוכה את השמן, להוסיף את הקמח ולערבב עד למרקם חלק ללא גושים. במידת הצורך להוסיף מים ולהמשיך לערבב.
- להוסיף את שמרי הבירה ולערבב. לאט לאט להוסיף עוד קצת מים ולערבב שוב למרקם חלק. לא להוסיף יותר מ-4 כוסות מים.
- להוסיף את רוטב הסויה, השום, המלח הפלפל והכמון, ולערבב בהתמדה.
- לערבב את הפסטה עם חצי מכמות הרוטב, להעביר לתבנית ולשפוך ממעל את השאר הרוטב.
- להכניס לתנור במצב גריל למשך 30-20 דקות.
- ניתן להגיש חם או קר.
2 תגובות
תגובות מובילות
אולי יעניין אותך גם
- רמת קושי
- קל
קיש חצילים וזנגביל
קבלו מתכון לקיש חצילים וג'ינג'ר טעים במיוחד, מתאים לכל ארוחה, לעבודה כארוחה חמה ולכל פעם שמתחשק לכם לנשנש משהו טעים.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- שעה ו-20 דקות
פשטידת מנגולד ותפוחי אדמה
אם לשבועות, לארוחת שישי, או סתם בשביל לפרגן למישהו שאתם אוהבים – פשטידת מנגולד ותפוחי אדמה טעימה ביותר!
- רמת קושי
- בינוני
- זמן כולל
- 55 דקות
- מטבח
- איטלקי
לזניה תרד ושבבי סויה
מתכון ללזניה שאמנם לוקחת מעט זמן אך תמיד שווה את ההשקעה.