שניצל סייטן

שניצל סייטן

שניצל סייטן – הדרך הנכונה לאכול שניצל!
שניצל סייטן הוא מנה משביעה ופשוטה להכנה, שתשתלב נהדר בארוחת הצהריים הבאה שלך.

רמת קושי
קל
זמן כולל
40 דקות
מנות
6 שניצלים

מרכיבים

  • 14 כוס רוטב סויה
  • 3 כפות טחינה גולמית
  • 1 חבילת סייטן
  • 12 כוס פירורי לחם
  • 1 כפית שומשום
  • 2 כפות שמן

הוראות הכנה

  1. מערבבים את רוטב הסויה עם הטחינה, עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. חותכים את גוש הסייטן לנתחים וטובלים אותם ברוטב משני הצדדים.
  3. מפזרים את פירורי הלחם והשומשום על צלחת, וטובלים את נתחי הסייטן עד שכל שטח הפנים של הנתחים מצופה.
  4. מטגנים את הנתחים על אש בינונית כשלוש דקות מכל צד, עד להשחמה.

טיפים להכנת שניצל סייטן מושלם

ניתן לחתוך את הסייטן לרצועות מוארכות ולפזר על סלט ירוק.

במקום בפירורי לחם, אפשר להשתמש בנבט חיטה.

אפשר להחליף את הסייטן בטופו או בטמפה.

לא רוצים לטגן? ניתן לאפות את הנתחים בתנור במשך 20 דקות.

ראו גם: מתכון וידאו להכנת שניצל סייטן בתוכנית האינטרנט "מבשלים מחוץ לקופסה".

דרגו את המתכון:
guest
2 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
סילבי עירון
סילבי עירון
7 בדצמבר 2020 10:38

למה לפרסם רוטב שלא ניתן לטבול בו את השניצל סייטן

רוני פורסטנברג
מנהל/ת
רוני פורסטנברג
7 בדצמבר 2020 14:27
תגובה ל  סילבי עירון

היי סילבי, לא בטוחה שהבנתי מה הכוונה רוטב שלא ניתן לטבול בו את השניצל?

אולי יעניין אותך גם