שניצל סייטן

שניצל סייטן

צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי

שניצל סייטן – הדרך הנכונה לאכול שניצל!
שניצל סייטן הוא מנה משביעה ופשוטה להכנה, שתשתלב נהדר בארוחת הצהריים הבאה שלך.

רמת קושי
קל
זמן כולל
40 דקות
מנות
6 שניצלים

מרכיבים

  • 14 כוס רוטב סויה
  • 3 כפות טחינה גולמית
  • 1 חבילת סייטן
  • 12 כוס פירורי לחם
  • 1 כפית שומשום
  • 2 כפות שמן

הוראות הכנה

  1. מערבבים את רוטב הסויה עם הטחינה, עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. חותכים את גוש הסייטן לנתחים וטובלים אותם ברוטב משני הצדדים.
  3. מפזרים את פירורי הלחם והשומשום על צלחת, וטובלים את נתחי הסייטן עד שכל שטח הפנים של הנתחים מצופה.
  4. מטגנים את הנתחים על אש בינונית כשלוש דקות מכל צד, עד להשחמה.

טיפים להכנת שניצל סייטן מושלם

ניתן לחתוך את הסייטן לקרצועות מוארכות ולפזר על סלט ירוק.

במקום בפירורי לחם, אפשר להשתמש בנבט חיטה.

אפשר להחליף את הסייטן בטופו או בטמפה.

לא רוצים לטגן? ניתן לאפות את הנתחים בתנור במשך 20 דקות.

ראו גם: מתכון וידאו להכנת שניצל סייטן בתוכנית האינטרנט "מבשלים מחוץ לקופסה".

דרגו את המתכון:
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם