נשיקות מרנג בטעם תות
6 דירוגים
לאחרונה הקהילה הטבעונית בישראל כמרקחה בעקבות תגלית מרעישה: מרנג טבעוני, שבמשך זמן רב היה אתגר גם עבור טובי האופים הטבעונים. הרכיב המרכזי בו הוא לא אחר מאשר מים משימורים של גרגרי חומוס (או מי בישול של גרגרי חומוס, בגרסה החרוצה יותר). מסתבר שהקצפה של נוזל הבישול בתוספת סוכר יוצרת קצף יציב למדי, בדומה לקצף ביצים, שבאופן מפתיע אינו מזכיר בטעם חומוס כלל וכלל. ככל הנראה, גרגרי החומוס מפרישים סיבים מסיסים וחלבון אל המים, שיוצרים את המבנה המורכב של הקצף הנשגב. אנו מביאים כאן את הגרסה בטעם תות.
נשיקות טבעוניות ורודות של שרה אטס אביטל