אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
מוס שוקולד ומנגו
הילה שוורץ
מתכון פשוט למוס מושלם ומענג בטעם שוקולד ומנגו – מושלם כקינוח לכל ארוחה וסתם לנשנוש מרענן ומקפיץ במהלך היום.
- רמת קושי
- קל
מרכיבים
- 200 גרם שוקולד מריר איכותי
- 1⁄2 פחית קרם קוקוס
- 1 מנגו גדול
- 1⁄2 לימון גדול סחוט
הוראות הכנה
- חותכים את השוקולד לקוביות וממיסים אותן בסיר על אש קטנה.
- כשהשוקולד נמס, מוסיפים לו את קרם הקוקוס ומערבבים.
- טוחנים בבלנדר כמחצית מהמנגו עם מיץ הלימון. את שארית המנגו שומרים להגשה.
- מוסיפים את תערובת השוקולד והקרם מהסיר לבלנדר וטוחנים שוב.
- מעבירים לכלי זכוכית, מכסים ומקררים עד שהמוס מתמצק.
- מגישים בגביעי גלידה או יין, בלוויית פרוסות מנגו.
2 תגובות
תגובות מובילות
אולי יעניין אותך גם
- רמת קושי
- קל
- מנות
- 15 מנות
- מטבח
- הודי
פייסם הודי
הקינוח ההודי הזה מרענן ומתוק, ומתאים לסגירת פינה בכל ארוחה! קבלו מתכון לקינוח פייסם הודי העשוי מטפיוקה, טעים מאוד ומפתיע.
- רמת קושי
- מסובך
- זמן כולל
- 6 שעות
- מטבח
- יפני
ג'לי קוקוס ואזוקי
היפנים לא ידועים בקינוחים שלהם, למעשה אין כמעט קינוחים יפנים מפורסמים מאוד. הבאנו לכם מתכון לקינוח יפני אותנטי של ג'לי קוקוס ומיזו יוקאן (שעועית).
- רמת קושי
- קל
נשיקות מרנג בטעם תות
לאחרונה הקהילה הטבעונית בישראל כמרקחה בעקבות תגלית מרעישה: מרנג טבעוני, שבמשך זמן רב היה אתגר גם עבור טובי האופים הטבעונים. הרכיב המרכזי בו הוא לא אחר מאשר מים משימורים של גרגרי חומוס (או מי בישול של גרגרי חומוס, בגרסה החרוצה יותר). מסתבר שהקצפה של נוזל הבישול בתוספת סוכר יוצרת קצף יציב למדי, בדומה …