עוגיות חלבה ותמרים על צלחת הגשה לצד משקה חםאלונה להבתקריב על עוגיות חלבה ותמרים על צלחת הגשהאלונה להב

עוגיות חלבה ותמרים

רוצים גם מתוק, וגם לא להתפשר על הבריאות? קבלו מתכון לעוגיות חלבה ותמרים מפוצצות באנרגיה, טעימות מאוד, ומושלמות להתענג עליהן בסוף היום עם כוס תה.

רמת קושי
קל
זמן כולל
30 דקות

מרכיבים

  • 2.5 כוסות קמח שיפון
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 13 חבילת מזולה
  • 1 חב' תמרים מגולענים/400 גרם ממרח תמרים
  • 200 גרם חלבה מפוררת
  • קורט מלח

הוראות הכנה

  1. מעבדים את החומרים ביחד במעבד מזון.
  2. החומרים אמורים להדבק, לשם כך ניתן להוסיף מעט שמן או מעט סילאן לפי הטעם.
  3. מכינים מהעיסה כדורים קטנים, משטחים כל כדור ע"י לחיצה קלה ומניחים בתבנית עם נייר אפייה.
  4. אופים בחום נמוך (175 מעלות) עד שהעוגיות מתקשות (כ-10-15 דקות). העוגיות אמורות להישאר פריכות, כמו חלבה.

הערות

במידה ורוצים להוריד במתיקות, ניתן להוריד קצת בכמות התמרים/ממרח התמרים.

דרגו את המתכון:
12 דירוגים, 3.7 מתוך 5
guest
0 תגובות
תגובות מובילות
תגובות חדשות תגובות קודמות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם