עוגיות חלבה ותמרים

צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי

רוצים גם מתוק, וגם לא להתפשר על הבריאות? קבלו מתכון לעוגיות חלבה ותמרים מפוצצות באנרגיה, טעימות מאוד, ומושלמות להתענג עליהן בסוף היום עם כוס תה.

רמת קושי
קל
זמן כולל
5 דקות

מרכיבים

  • 2.5 כוסות קמח שיפון
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 13 חבילת מזולה
  • 1 חב' תמרים מגולענים
  • 200 גרם חלבה מפוררת
  • קורט מלח

הוראות הכנה

  1. מעבדים את החומרים ביחד.
  2. החומרים אמורים להדבק, לשם כך ניתן להוסיף מעט שמן או מעט סילאן לפי הטעם.
  3. אופים בחום נמוך עד שהעוגיות מתקשות.
  4. הן אמורות להישאר פריכות, כמו חלבה.
דרגו את המתכון:

אולי יעניין אותך גם