אהבת את העוגה?
יש לנו עוד המון מתכוני עוגות ומאכלים מדהימים נוספים חינם באתגר 22. תקבלו גם טיפים לבישול קל, בריא והכי חשוב – טעים!
למרקם פאדג'י, לח ומושלם – אל תשתמשו בתבנית של מאפינס גדולים.
ניתן לאחסן עד חודש במקפיא.
בחורף שומרים עד שלושה ימים בקופסה סגורה על השיש. בקיץ אפשר לשמור במקרר ולחמם קצת כשרוצים לאכול.
אפשר להחליף את חלב הסויה בחלב צמחי אחר, אבל המאפינס ייצאו פחות אווריריים.
אם אתם לא נמנעים מגלוטן, אפשרי להמיר את קמח שיבולת השועל בקמח חיטה (לבן או מלא) או בקמח כוסמין.
אפשר להחליף את ממרח הנוטלה הטבעוני בקוביית שוקולד טבעוני מריר.