אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
פאי תרד
תרד ובצק – זה שילוב מושלם 😍 קבלו מתכון לפאי תרד טעים.
- רמת קושי
- קל
מרכיבים
לבצק
- 1 כוס קמח מלא
- 1 כוס קמח לבן
- 1 כוס נבטי חיטה
- 150 גרם מרגרינה
- קורט מלח
- 2⁄3 כוס מים
למלית
- 4 בצלים
- 50 גרם מרגרינה
- 500 גרם תרד קפוא
- 2 כפות קמח סויה או חומוס
- 1.5 כוסות חלב סויה
- מלח
- פלפל
הוראות הכנה
- מערבבים את חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד. מכסים בניילון ומשהים חצי שעה במקרר.
- בינתיים קוצצים את הבצל דק ומטגנים במרגרינה עד שהבצל נעשה שקוף.
- מפשירים את התרד בסיר או במיקרוגל ומוסיפים את התרד לבצל המטוגן במחבת.
- מוסיפים את הקמח ומערבבים, מוסיפים את חלב הסויה ומתבלים לפי הטעם ומערבבים.
- משמנים תבנית אפייה עגולה ומרפדים את התבנית בבצק, כולל דפנות התבנית.
- דוקרים מעט את הבצק במזלג, למניעת היווצרות בועות, ואופים בחום בינוני כחמש-שמונה דקות בתנור שחומם קודם לכן.
- שופכים את תערובת התרד על הבצק האפוי.
- אופים כחצי שעה.
3 תגובות
תגובות מובילות
אולי יעניין אותך גם
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 55 דקות
- מטבח
- ישראלי
פשטידת תירס טבעונית
פשטידת תירס טבעונית קלה להכנה, ידידותית לילדים ואהובה גם על מבוגרים. מתכון מעולה לפיקניקים או לארוחת ערב.
- רמת קושי
- קל
פשטידת פסטה מוקרמת
הפשטידה הזו מצוינת לארוחת ערב שבועות, אבל היא באה בול גם בכל ארוחה אחרת. קבלו מתכון פשוט להכנת פשטידת פסטה שפשוט תעופו עליה.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- שעתיים ו-20 דקות
פשטידת חצילים וטחינה
מתכון לפשטידת חצילים וטחינה בגרסה פרווה משביעה וטעימה.