מרק עדשים ירוקות עם ג'ינג'ר ותפוזים בקערת הגשהאלונה להבמרק עדשים ירוקות עם ג'ינג'ר ותפוזים בקערת הגשהאלונה להבמרק עדשים ירוקות עם ג'ינג'ר ותפוזים בקערת הגשהאלונה להב

מרק עדשים ירוקות בג'ינג'ר ובתפוזים

מחפשים משהו שיחמם אתכם בימי החורף? המרק שלנו זה הדבר המושלם – מרק עדשים ירוקות בג'ינג'ר ובתפוזים חם ומפתיע בטעמו.

רמת קושי
קל
מנות
2 מנות

מרכיבים

  • 1.5 כוסות עדשים ירוקות שהושרו במים כ-3 שעות
  • 4 שיני שום
  • 3 כוסות מים
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 2 כפיות ג'ינג'ר טרי מגורד
  • תבלינים לפי הטעם
  • 2 כפות שמן זית

הוראות הכנה

  1. מסננים את העדשים, כותשים את השום ומעבירים את כל החומרים, מלבד השמן, לסיר.
  2. מבשלים עד לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ-15 דקות נוספות.
  3. מכבים את האש ומוסיפים את השמן.
  4. מגישים חם.

טיפים

לקבלת מרקם סמיך יותר ניתן לטחון חלק מן המרק.

לקבלת טעם חריף יותר ניתן להוסיף את הג'ינג'ר ו/או השום רק בסוף הבישול.

במידה ורוצים, ניתן להשתמש בעדשים קצת מונבטות.

דרגו את המתכון:
3 דירוגים, 5 מתוך 5
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם