פלפלים ממולאים בטופו

קבלו מתכון לסירות פלפלים ממולאות בטופו עם פסטו, צנוברים ורוטב עגבניות, מרים כל ארוחה בניחוחות של כל טוב.

רמת קושי
קל

מרכיבים

  • 3 פלפלים אדומים או 5 פלפלים אדומים ארוכים
  • 1 חב' טופו רך
  • 3 כפות של ממרח פסטו
  • 2 שיני שום
  • 14 כוס שמן זית
  • 12 כפית מלח
  • 1 חופן צנוברים
  • 2 כוסות של רוטב עגבניות

הוראות הכנה

  1. חותכים את הפלפלים לאורכם ומוציאים את הגרעינים. את הארוכים חותכים לשניים ואת הרגילים חותכים לשלושה, כך שייווצרו 3 "סירות" למילוי.
  2. מסדרים את הפלפלים על גבי תבנית עם מכסה, עדיף פיירקס.
  3. טוחנים במעבד מזון טופו, פסטו, שום, שמן זית, ומלח, עד שמתקבל ממרח. מוסיפים את הצנוברים ומערבבים.
  4. ממלאים את הפלפלים ושופכים עליהם את רוטב העגבניות.
  5. סוגרים את התבנית ואופים בתנור בטמפרטורה של 200 מעלות במשך כחצי שעה.
דרגו את המתכון:

אולי יעניין אותך גם