אהבת את המתכון שלנו?
יש לנו עוד המון מתכונים מדהימים וטיפים לבישול קל, בריא והכי חשוב – טעים, חינם באתגר 22.
ניתן להחליף את תפוחי האדמה או חלק מהם בירקות שורש אחרים, כמו גזר, בטטות או שורש סלרי.
אם רוצים, אפשר להוסיף ביצה קשה טבעונית בשביל תחושת החמין המסורתית.
אפשר להוסיף לחמין ג'חנון – משאירים קצת מקום בלמעלה של הסיר, ואחרי בערך שעה של בישול/אפיה, פותחים את הסיר ומניחים ג'חנון שעוד לא נאפה (אפשר ישירות מהמקפיא). אחרי שמוסיפים את הג'חנון כדאי לאפות לפחות ל-6 שעות נוספות.