
אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
ניתן להחליף את תפוחי האדמה או חלק מהם בירקות שורש אחרים, כמו גזר, בטטות או שורש סלרי.
אם רוצים, אפשר להוסיף ביצה קשה טבעונית בשביל תחושת החמין המסורתית.
אפשר להוסיף לחמין ג'חנון – משאירים קצת מקום בלמעלה של הסיר, ואחרי בערך שעה של בישול/אפיה, פותחים את הסיר ומניחים ג'חנון שעוד לא נאפה (אפשר ישירות מהמקפיא). אחרי שמוסיפים את הג'חנון כדאי לאפות לפחות ל-6 שעות נוספות.
אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
שמן הקנולה בשביל הסיר או בשביל הטיגון של הבצל?
היי טלי, השמן בשביל הטיגון של הבצל 🙂 בתאבון!
אם אני לא אוהבת חיטה וגריסים, במה אפשר להחליף את זה?
היי ארבל, אפשר לשים במקום אורז מלא/אדום, או לא להוסיף דגנים בכלל אם מעדיפה 🙂 בתאבון!
את הג׳חנון מניחים בסיר על כל הנוזלים ועם כל האדים שיש בסיר? הוא לא מתפרק/מתפורר?
היי כוכי, מוסיפים אותו אחרי שהנוזלים נספגו כדי שהוא ישב באדים אבל לא בנוזלים. הוא כמעט ולא מתפרק ככה. בתאבון! 🙂