פשטידת מנגולד ותפוחי אדמהראובן אילת

פשטידת מנגולד ותפוחי אדמה

אם לשבועות, לארוחת שישי, או סתם בשביל לפרגן למישהו שאתם אוהבים – פשטידת מנגולד ותפוחי אדמה טעימה ביותר!

רמת קושי
קל
זמן כולל
שעה ו-20 דקות

מרכיבים

  • 3 בצלים
  • 3 שיני שום
  • 2 חבילות עלי מנגולד
  • 4 כפות קמח
  • 2 כפות קרם קוקוס
  • 12 כפית פלפל שחור
  • 14 כפית צ'ילי (אופציונלי)
  • מלח לפי הטעם
  • 6 תפוחי אדמה בינוניים מבושלים
  • 3 כפות שמן
  • 14 כפית כמון

הוראות הכנה

  1. מטגנים את הבצלים עד להזהבה, מוסיפים שן שום אחת וממשיכים בטיגון כמה דקות נוספות.
  2. שוטפים את עלי המנגולד וחותכים באופן גס.
  3. מבשלים את העלים עם כוס מים למשך כרבע שעה, ולאחר מכן מסננים את המים וטוחנים בבלנדר. מוסיפים לתערובות כף קמח, שן שום אחת, קרם קוקוס, פלפל שחור, צ'ילי ומלח.
  4. מועכים את תפוחי האדמה למחית, מוסיפים את השמן, את שארית הקמח, שן שום ומלח.
  5. משטחים את מחית תפוחי האדמה בתבנית, מניחים מעליה את הבצל המטוגן, כשכבה שנייה, ומעליו את תערובת עלי המנגולד כשכבה שלישית.
  6. אופים בתנור בחום בינוני (180 מעלות) למשך כ-40 דקות.
דרגו את המתכון:
58 דירוגים, 2.9 מתוך 5
guest
0 תגובות
תגובות מובילות
תגובות חדשות תגובות קודמות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם