קציצות אגוזים, טופו וירק אפויות

קציצות אגוזים, טופו וירק הן דרך מעולה וטעימה לשלב יותר ירקות ואגוזים בתזונה שלנו.

רמת קושי
קל
זמן כולל
35 דקות

מרכיבים

  • 12 צרור עלי פטרוזליה (ללא הגבעולים)
  • 12 בצל
  • 1 כוס אגוזים קצוצים
  • 12 כוס קמח
  • 12 חבילת טופו
  • 12 כוס שמנת צמחית
  • 1 צרור בצל ירוק
  • 1 כפית מלח
  • פלפל שחור
  • מעט שמן זית לשימון התבנית

הוראות הכנה

  1. מחממים מראש תנור לטמפרטורה של 200 מעלות.
  2. טוחנים את הפטרוזילה והבצל הלבן במעבד מזון.
  3. מוסיפים את שאר הרכיבים למעבד המזון ומערבבים על לקבלת מרקם אחיד.
  4. משמנים בשמן זית תבנית מרופדת נייר אפייה. בעזרת שתי כפיות מכינים מהתערובת קציצות על התבנית המשומנת.
  5. אופים את הקציצות במשך 12 דקות מצד אחד.
  6. לאחר שהסתיימה אפיית הצד הראשון, מוציאים את הקציצות, הופכים אותן, ומורחים עליהן עוד מעט שמן זית. מחזירים לתנור ואופים גם את הצד השני.

טיפים

אפשר לשמור במקרר לארוחות הצהריים למשך השבוע.

דרגו את המתכון:

אולי יעניין אותך גם